Posted inActualitatea

Noi agenţi au îceput, de astăzi, munca la Poliţia Braşov

Noi agenţi au îceput, de astăzi, munca la Poliţia Braşov

Publicitate

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov anunță începerea activității profesionale a noilor agenți de poliție care, astăzi, 29 aprilie, după absolvirea școlilor de poliție, se alătură echipei noastre.

„Noii colegi vor prelua misiunea de a asigura ordinea și liniștea publică în comunitățile unde au fost repartizați.

Acești tineri colegi, dedicați și entuziaști, aduc o prospețime și o energie nouă, de aceea suntem convinși că vor contribui în mod semnificativ la eforturile noastre comune, de a menține Brașovul pe un loc sigur și prietenos pentru toți locuitorii și vizitatorii săi.

Agenții de poliție vor activa în structurile de Ordine Publică, iar pentru o perioadă se vor afla sub îndrumarea colegilor mai experimentați.

Tot acum vor urma, de asemenea, un program de instruire, asigurat de către colegii din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională, pentru a răspunde solicitărilor de intervenție în momente critice.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brașov transmite un călduros „Bun venit!” tinerilor colegi polițiști și îi asigură că vor beneficia de sprijinul necondiționat, în vederea îndeplinirii în mod corespunzător a atribuțiilor ce le revin.”, a transmis IPJ BRaşov.

 » Citește mai mult din această știre…